Tess en Nailss

Gun jij jezelf een verzorgde eerste indruk?

 

Mijn naam is Tessa van Hulzen. Als gediplomeerd Allround nagel styliste heb ik een passie voor verzorgde handen en nagels. 

 

Wat jaren geleden is begonnen als hobby, is in 2017 uitgegroeid tot een eigen nagelsalon. Het roer was omgegooid en sindsdien focus ik mij op de verzorging van handen en nagels zodat iedereen een zelfverzekerde en verpletterende eerste indruk kan achterlaten.

 

Laten we eerlijk wezen als je je aan iemand voorstelt is het eerste wat je doet iemand een hand geven. Een verzorgde hand is dan natuurlijk het mooiste wat je kunt overhandigen.

 

Na mijn opleiding nagel styliste heb ik nog aanvullende cursussen gevolgd en afgerond met certificaat. Ik ben dan ook o.a. gecertificeerd voor het geven van IBX behandelingen, speciaal voor de nagelbijters onder ons en de dunne, splijtende, zwakke nagels die snel afbreken.

In samenspraak met elkaar stellen we een behandelplan op en kun je al vanaf dag één de straat op met mooie nagels waarvan niemand hoeft te weten, of te zien, dat dit niet je eigen natuurlijke nagels zijn.

In de nagelsalon staan hygiëne, service en kwaliteit voorop. En ook staat er een lekker bakje koffie of thee voor je klaar. 

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met mij op. En wellicht zie ik je snel!