Nagelbijten behandeling voor gezond uitziende nagels

Heb je last van dunne, splijtende nagels die snel afbreken? Met een nagelbijten behandeling krijg je weer gezonde en sterke vingernagels. Als specialist in IBX nagels help ik jou om weer gezond uitziende nagels te hebben. Bij mijn nagelstudio in Naaldwijk ben je echter ook welkom voor al jouw andere nagelwensen. Laat jezelf in de watten leggen met een manicure, laat acrylnagels zetten of ga voor een stralende look met gellak. Je handen en nagels zijn vaak het eerste wat mensen zien wanneer je iemand groet of je voorstelt. Na een bezoek aan Tess en Nails weet je zeker dat je altijd een verzorgde eerste indruk maakt! 

Nagelbijten behandeling

Weer lange en sterke nagels met een nagelbijten behandeling

Ben jij een nagelbijter of heb je van nature broze nagels? Korte en gespleten nagels kunnen ervoor zorgen dat jij je schaamt om je handen te laten zien. Broze nagels kunnen echter ook het effect zijn van chemotherapie. Ook voor deze groep is een nagelbijten behandeling een echte uitkomst. De werkzame bestanddelen hebben namelijk hetzelfde effect op de nagels. Door middel van UV licht wordt er een toplaag aangebracht, dat zich hecht aan het oppervlak van de nagel. Hierdoor wordt een netwerk gevormd dat deze lagen aan elkaar verbindt. Zo wordt de nagel versterkt waardoor deze weer lang kan groeien zonder af te breken. Na 3 behandelingen in mijn nagelstudio is er al een groot verschil merken. 

Tess en Nails: voor al jouw nagelwensen

Als nagelstyliste ben ik niet alleen gespecialiseerd in een nagelbijten behandeling. Ook voor al jouw andere nagelwensen ben je bij mij aan het goede adres. Staat er een evenement op de planning en wil je extra stijlvol voor de dag komen? Een French manicure is een tijdloze behandeling die er natuurlijk en verzorgd uitziet. Met acrylnagels maak ik jouw nagels extra lang en sterk, maar ook wanneer jouw nagels van nature lang zijn, weet ik er wel raad mee. Gellak wordt aangebracht op jouw eigen nagels en door middel van UV licht uitgehardt. Zo heb je minimaal 2 รก 3 weken lang plezier van gezonde en kleurrijke nagels. Ideaal voor wanneer je op vakantie gaat en je je geen zorgen wilt maken over afgebladderde nagellak na een dagje zwemmen. 

Kom langs in mijn gezellige nagelstudio

In mijn gezellige nagelstudio staat de koffie altijd voor je klaar! Tijdens een nagelbijten behandeling of een andere nagelbehandeling kun je even heerlijk tot jezelf komen. In mijn nagelstudio in Naaldwijk hangt een ontspannen en ongedwongen sfeer, waardoor je in alle gemak je nagels kan laten doen. Of je nu een bijzonder evenement op de planning hebt of gewoon een verzorgde look voor iedere dag wilt, ik help graag om jouw nagelwensen te verwezenlijken. Gun jij jezelf ook prachtige nagels? Neem dan contact met mij op via 06-13587305 of stuur een e-mail naar [email protected]