Nagelstudio in Naaldwijk met meerwaarde 

Kunnen jouw nagels wel wat extra liefde gebruiken? In mijn nagelstudio in Naaldwijk zorg ik dat jouw handen en nagels tot in de puntjes verzorgd worden. Met gellak of een French manicure zien jouw nagels er heel stijlvol en verfijnd uit. Op deze manier kom je altijd netjes voor de dag, waar je ook heen gaat. Ook wanneer jouw nagels erg broos zijn of je een nagelbijter bent, weet ik er wel raad mee. Na een IBX nagel behandeling zien jouw nagels er weer sterk en gezond uit, waardoor je ze zonder problemen langer kan laten groeien. Voor een extra dosis zelfvertrouwen kom je naar mijn nagelstudio in Naaldwijk. Onder het genot van een lekker kopje koffie leg ik jouw handen en nagels in de watten! 

Nagelstudio Naaldwijk

Stijlvolle nagels voor elke gelegenheid

Stijlvolle nagels zijn geschikt voor iedere gelegenheid. In mijn nagelstudio in Naaldwijk geniet je van eindeloze mogelijkheden op het gebied van mooie nagels. Ik zorg voor nagels die passen bij jouw persoonlijke smaak en leefstijl. Mocht je bijvoorbeeld veel met je handen werken, is gellak een geschikte optie. De lak wordt door middel van UV licht uitgehard, waardoor hij tot wel 3 weken goed blijft zitten. Wanneer je voor een speciale gelegenheid verleidelijk lange nagels wilt kun je in mijn nagelstudio in Naaldwijk kiezen voor acrynagels. Deze zijn tevens geschikt voor dagelijks gebruik, maar zien er extra stijlvol en charmant uit. Door middel van nail art kan ik jouw nieuwe nagels te decoreren voor een verpletterende indruk, bijvoorbeeld met glitters, flakes of zelf getekende vormpjes. Ik adviseer je graag over de uitgebreide mogelijkheden in mijn salon! 

Nagelstudio in Naaldwijk voor bruidsnagels 

Heb je het jawoord gezegd en wil je zorgen voor een onvergetelijke uitstraling? Dan mogen mooie nagels natuurlijk niet ontbreken aan het plaatje. Een set oogverblindende bruidsnagels zorgen voor de kers op de (bruids)taart! Graag bespreek ik met jou de stijl van de bruidsjurk en het thema van de bruiloft. Op deze manier passen jouw nagels perfect bij deze bijzondere gelegenheid. 

Nagelstudio Naaldwijk

Over Tess en Nails

Mijn naam is Tessa van Hulzen. Mijn passie voor verzorgde nagels en handen, is jaren geleden begonnen als hobby. Dit is in 2017 echter uitgegroeid tot mijn eigen nagelstudio in Naaldwijk. Ik heb de opleiding tot nagel styliste afgerond, en mijn expertise verder uitgebreid met aanvullende cursussen. Zo ben ik ook gecertificeerd voor het geven van een nagelbijten behandeling, waarbij door middel van IBX de nagels sterker worden gemaakt. In mijn nagelstudio in Naaldwijk heerst een gezellige en ongedwongen sfeer, waardoor je je direct thuis voelt. Maak ook een afspraak om van stralende handen en nagels te genieten. Ik verwelkom je graag in mijn salon!