Effectieve IBX nagels behandeling

Wil je weer sterke en gezonde nagels? Met een IBX nagels behandeling zijn broze en splijtende nagels verleden tijd. Nagelbijten, maar ook een chemobehandeling, resulteert in dunne en zwakke nagels die snel afbreken. Dit zorgt voor een ongezonde uitstraling van de nagels, maar kan daarnaast ook voor pijn zorgen doordat ze gemakkelijk inscheuren. In mijn nagelstudio in Naaldwijk gebruik ik de juiste producten die beschadigde nagels herstellen. Zo zul je na drie IBX nagels behandelingen al een grote verbetering opmerken! Daarnaast bied ik ook alle diensten die een reguliere nagelsalon aanbiedt. Met gelnagels of acrylnagels geef je je nagels bijvoorbeeld een hele nieuwe look. Zo kom je overal extra verzorgd voor de dag! 

Ibx nagels

IBX nagels behandeling voor natuurlijke en gezonde nagels

Een IBX nagels behandeling werkt met een revolutionair systeem waarmee beschadigde nagels beschermd worden. Hierdoor worden je nagels flexibeler en steviger, waardoor ze makkelijk langer zullen groeien. Deze behandeling is uitermate geschikt voor mannen en vrouwen die beschadigde nagels hebben. De oorzaak hiervoor kan verschillen. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een chemobehandeling of door nagelbijten. Tijdens de kennismaking stellen we samen een  behandelplan op, waardoor je binnen de kortste tijd weer met een goed gevoel je handen en nagels kunt tonen. Met gezonde en natuurlijk uitziende nagels laat jij een extra goede indruk achter, wat automatisch zorgt voor meer zelfvertrouwen. 

Ga voor extra met nail art

Niet alleen voor een nagelbijten behandeling, maar ook voor al jouw andere nagelwensen kan je bij mij terecht. Laat bijvoorbeeld voor gellak nagels in diverse levendige kleuren. Deze lak wordt door middel van UV licht uitgehardt, waardoor jouw nagellak extra lang mooi blijft. Zo hoef je niet zelf elke dag in de weer met nagellak bijwerken, maar heb je tot wel 3 weken feilloze en glanzende nagels. Heb je binnenkort wat te vieren en wil je extra feestelijke nagels? Laat dan een set acrylnagels zetten. Deze kan ik desgewenst met nail art versieren met leuke symbolen en effecten, om van je nagels een waar kunstwerkje te maken! 

Ibx nagels

Gezellige nagelstudio in Naaldwijk

Mijn naam is Tessa van Hulzen. Je bent van harte welkom bij Tess en Nails om heerlijk in de watten gelegd te worden. Even een momentje voor jezelf om bij te komen van een lange dag, of om juist de dag goed te beginnen. HygiĆ«ne, service en kwaliteit zijn bij mijn nagelsalon vanzelfsprekend, waardoor je altijd waar voor je geld krijgt. Of je nu een IBX nagels behandeling nodig hebt, of bruidsnagels voor de grote dag wilt hebben, ik help je graag om jouw nageldromen werkelijkheid te maken. Kom gezellig bij mij in de salon om wat quality time door te brengen en na afloop met stralende nagels de deur weer uit te gaan. De koffie of thee staat voor je klaar!